COACHING

LEV(L)A LIVET

Resorna med alla individer. Det slår allt. Jag är ”hemma” och vill nu ge vidare. Till dig. Och alla andra. Oavsett vem Du är. Som är redo för den häftigaste av resor. Nämligen din. Oavsett var Du befinner dig i livet.

Vill du lev(l)a livet Står Du inför viktiga val? Vilken väg ska Du ta?  Vill Du kanske frigöra mer tid för dig själv, men vet inte hur? Står Du på en och samma punkt och vill, men kommer inte vidare?

Eller vill Du kanske hitta ditt varför, din glöd och göra bättre val i vardagen, utifrån det sätt Du vill leva på? Saknar Du någon att bolla livet med?

Jag hjälper dig att nå svaren. Din kärna. På ett enkelt, energifyllt och roligt sätt. Som ger insikter och skapar känslor. Och ger. Dig. Ett värde. Större än något annat. Det är dags att ta klivet. Vi gör det tillsammans. Lev(l)a livet helt enkelt

Att förklara coaching är svårt. För coaching måste upplevas.  Att som coach, kunna få möjlighet att ”dansa med klienten”. Det är magi!

01

Min Passion - Din utveckling

Min passion för att hjälpa andra. Är också den största anledningen till att jag utbildat mig till Internationellt Certifierad Coach. Jag. Brinner för individer. För utvecklingen. Att se individer växa. Att få växa. Med klienten. Att skapa förtroende. Det är underbart att få vara en del av just detta.

02

Förtroende

För mig som coach handlar det om att skapa ett förtroende för att Du som klient, ska kunna känna dig i trygg.  Som coach är jag med dig. När Du gläds. När Du gör framsteg. När Du är ledsen. När Du blir rörd. Och när Du får insikter.  Vårt samarbete ska grundas i förtroende. Det är då vi kan skapa magi tillsammans. För Din utveckling. Och det är då. Du kan skapa Ditt lev(l)ande liv.

03

Metoder & verktyg

Jag använder metoder och verktyg baserade utifrån den internationella organisationen ICF:s etiska riktlinjer. Jag arbetar självklart under tystnadsplikt.

Jag vill ha dig som coach! Hur gör jag då?

Är du nyfiken på att testa 20 min kostnadsfritt samtal. Kontakta mig för mer information. Vid fortsatt samarbete, finns olika paketlösningar beroende på önskemål och behov samt längd på samarbete. Coaching kan ske både via fysisk träff, digitalt, via walk and talk och telefonsamtal. Jag tar mig an både privata- och företags-klienter. 

REFERENSER

“ Coachningen har varit en otrolig resa där jag lärt mig massor om mig själv. Jag har hittat min egen magkänsla och har förtroende för att jag kan lita på den. Jag har lärt mig att fatta beslut utefter mina värderingar istället för, vad jag borde eller måste. Jag har fått verktyg att använda när jag känner mig osäker inför ett beslut eller vägval. Coachningen har verkligen överträffat mina förväntningar! ”

Viktoria Åkesson Forsman

“Att blivit coachad av Jenny har varit fantastiskt givande. Det har givit mig möjligheter att utvecklas, att känna än större tillit till min egen förmåga och den kraft och styrka som jag besitter och kan använda mig av framåt. Jag rekommenderar varmt Jenny i sin roll som professionell coach! ”

Jennie Astbrandt

Mycket positiv, och med en tydlig riktning framåt. Jenny driver samtalet framåt när det behövs. Lyssnar och låter tankar få plats när det behövs. Bra avvägning!

Eleonor Ågeryd

Jag har blivit bättre på att planera det privata, det har skapat en lugnare och mer balanserad miljö, både hemma och på jobbet.

Johan Alm

”Stämningen upplevdes alltid som avslappnad och öppen. Det fanns alltid utrymme att uttrycka känslor och åsikter samt att ställa frågor när man inte riktigt hängde med i vissa resonemang. Personligen uppskattade jag även att det ibland blev tyst några sekunder och att man tilläts tänka efter ett tag innan man svarade på frågor eller fortsatte konversationen. Att få motfrågor kunde vara väldigt utmanande men nyttigt”

Emma Lindén, Fotbollsspelare i Kvarnsvedens IK

COACHING

Jag. Brinner för individer. För utvecklingen. Att se individer växa. Att få växa. Med klienten. Att skapa förtroende. Det är underbart att få vara en del av just detta.

SAMARBETE?

DETTA ERBJUDER JAG

Jag erbjuder såväl individuell – som gruppcoaching samt trepartssamtal.
Allt för att kunna maximera varje persons kapacitet. För såväl privata klienter som företag. Jag har coachat kvinnliga ledare. I syfte att stärka dem i deras roll.
Innan vi börjar samarbeta ingår ett kostnadsfritt samtal på 30 min för att vi båda ska kunna känna att det känns rätt.
Vi möts/pratar och vi skapar oss en bild över om ett eventuellt samarbete kan vara aktuellt. Antingen har jag det du/ni behöver. Eller så kan jag hänvisa till någon med den kompetens just du/ni söker. Allt för att du/ni ska få bästa, möjliga resultat.

intresserad av ett samarbete?
Hör av dig!