CONSULTING

Våga utmana

Att få personer att tänka till. Inspirera. Arbeta mer konkret. Och våga utmana. På ett ödmjukt sätt. Med en poäng. Det är det jag gör. Och är bra på. 
Jag erbjuder inspirationsföreläsningar åt skolor, företag, föreningar. I och med min erfarenhet har jag ett brett spektra i föreläsningar med allt ifrån målsättning, värderingar, toppar och dalar, stärka individer och grupper samt till hur man tillsammans kan arbeta för en bra miljö.
Jag lyssnar helt enkelt in. Vad som önskas. För att vi tillsammans ska kunna få bästa resultat.

Tar mig gärna även an spännande gig inom ramen av det jag brinner för. Arbetar mer än gärna processinriktat med grupp över tid. Har förmånen att få vara mentor i ett projekt för Unga ledare i Stockholms Fotbollsförbund.

01

Teambuilding

.Har under de senaste tre åren utbildat över 4500 ungdomar och ledare via RF SISU i Dalarna, Västra Götaland och Gotland i Teambuildings workshops/föreläsningar. I syfte att stärka aktiva
(i redan unga år) för att förmedla vikten av att vara en schysst och bra kompis, hur de kan stärka sig själva och varandra, men även vikten att som ledare möta de aktiva där de är. Och att det är väldigt små saker som gör väldigt mycket för varje individ. Åt båda håll.  Att få inspirera och inspireras, att lära ut och lära mig nytt. Det är helt fantastiskt. 

Jag har även genomfört föreläsningar för folkhögskolor och högpresterande säljteam och har b la ett samarbete med Stockholms Fotbollsförbund.

02

Mentorskap

Hösten 2019 startade jag som mentor i ett ungdomsprojekt, Framtidens Fotbollsledare, FFL i Stockholms Fotbollsförbund, vilket jag fortfarande är samt att jag genomför utbildningsmoduler i Coachande ledarskap och Teambuilding, vilket är fantastiskt givande.  
Jag vill kunna bjuda tillbaka till unga aktiva för att
stötta och stärka deras utveckling. Jag tar mig
gärna an liknande uppdrag, när möjlighet ges. 

REFERENSER

“En föreläsning för våra elever med Jenny Hedlund gav dom praktiska övningar i och mod att prata inför folk och ett bättre självförtroende. 
Jenny är en pedagogisk, väl förberedd och mycket inspirerande föreläsare som vi varmt rekommenderar till företag och/eller utbildningar av alla slag och nivåer. Vi ser fram emot att få tillbaka Jenny till oss för en uppföljning och vidareutveckling inom ämnet”
Eleonore Ågren

Brunnsviks folkhögskola

“Vi använder oss av Jennys kompetens och tjänster för att utveckla, coacha och stärka aktiva ungdomar och ledare inom barn och ungdomsidrotten i Dalarna.
Jenny är en glädjespridare som förmedlar viktiga budskap på ett enkelt sätt till vår målgrupp och hon är väldigt uppskattad.”

Elin Ivarsson

RF Sisu Dalarna

CONSULTING

Jag skapar välmående människor. I idrottslag. Företag. Skola. Och individuellt. Jag bidrar till att ha roligt. Må bra. Och få alla att inse. Att ha glimten i ögat och ha kul. Behöver inte ta bort fokus. Tvärtom.

SAMARBETE?

DETTA ERBJUDER JAG

Jag erbjuder inspirationsföreläsningar åt skolor, företag, föreningar. I och med min erfarenhet har jag ett brett spektra. Och lyssnar in. Vad som önskas. För att vi tillsammans ska kunna få bästa resultat.

Vi möts, pratar och gör en analys av vad det är som behövs. Det är i mötet saker händer. Antingen har jag det du/ni behöver. Eller så kan jag hänvisa till någon med den kompetens just du/ni söker. Allt för att du/ni ska få bästa, möjliga resultat.

intresserad av ett samarbete?
Hör av dig!