TJÄNSTER

hej!

 Jag erbjuder coaching, workshops i såväl fysisk som digital form, digitala utbildningar inom ACT ( läs mer nedan) samt föreläsningar till både företag/avdelningar och idrottslag
.

01

Coaching

Coaching är ett konkret och effektivt sätt för individer och organisationer att påverka sin utveckling inte minst i tider som en pandemi kan innebära. 
Jag har coachat över 800 timmar de två senaste åren och är utbildad till Professionellt certifierad coach och arbetar under branschorganisationen International Coaching Federations vingar. Jag är också en av coacherna på Sveriges första nätcoachingplattform, www.zebrain.se Jag coachar såväl privatpersoner som aktiva och ledare inom idrotten


REFERENSER IDROTTARE & PRIVATPERSONER

“Coachingen har gett mig så mycket positiv känsla, både i livet och privat. Varje gång jag har gått ifrån samtalet har jag känt mig både gladare och på något sätt lättare, då jag fått släppa på det som är jobbigt och satt perspektiv på det. Det har varit skönt att ha tagit tag i det som är jobbigt och jag har besvarat frågor som egentligen varit självklara, men som du har hjälpt mig att förstå ännu mer. Jag kan verkligen säga att detta har gjort mig till en bättre människa då jag känner mig gladare allmänt i livet, och när det kommer en motgång, känner jag mig starkare att kunna ta mig igenom den.
Upplevelsen att bli coachad har varit mycket bättre än vad jag trodde. Det har varit så bra för mig att få jobbiga frågor och att tänka och kunna reflektera själv på mina problem och även vad jag känt och hur jag vill vara, och fortsätta att utvecklas så mycket jag kan både i livet och på fotbollen. Med hjälp av detta tror jag att jag kan gå tillbaka och kunna ta tag i mina problem själv genom att hela tiden påminna mig om allt vi har pratat om och hur jag kommer fram till mitt framtida jag,
My Cato

Spelare i fotboll i Kvarnsvedens IK nu i allsvenskan laget Linköpings FC

“Lugn, lyssnande och HÖR vad jag säger. Ställer JOBBIGA men bra frågor som gör att jag stannar upp och på ngt sätt HÖR vad jag själv säger. Får mig att på något sätt se på mig själv utifrån. Får mig att lugna ner mig och mitt tankeflöde när jag går igång 🙂 på något som engagerar/upprör mig. Får mig att både se delarna i helheten och själva helheten. Vad står för vad och vad vill jag egentligen. Tror att samtalen lett till att jag själv stannar upp ibland och funderar på mitt tankeflöde och vad det är som får mig att gå igång. Att försöka se vad saker och ting står för och att jag inte alltid behöver gå igång 🙂 utan fundera lite mer.”

Kicki Bellander

Stockholm

“Det har varit positivt och jag har känt förtroende för Jenny som coach och hon har gett mig ett annat sätt att se möjligheter”

Susanne Åkerlund

“Jag har vuxit som person och fått ett bättre självförtroende”

Tjej 15 år

COACHING

I en färsk studie (nov 2020) publicerad av ICF ( International Coach Federation) visar att coaching har avgörande positiva effekter på 
-Måluppfyllelse- 74 %
-Prestanda 60% ökning
- Attityder 54 % ökning
- Trivsel 46 % ökning
- Justering och spänningstolerans – 43 % ökning

02

Digital Utbildning

Har skapat en digital utbildning som bygger på ACT, Acceptande Commitment Therapy och som kan genomföras mot såväl idrotten som företag/team. 
Har under 2020 genomfört denna utbildning med tre idrottslag med mycket bra resultat. 
Ett perfekt sätt att nu tillsammans ta vara på tiden och arbeta med den psykologiska flexibiliteten, den psykologiska tryggheten och i slutändan den psykiska hälsan . Speciellt viktigt i den tid vi nu lever i .

Utbildningen genomförs tillsammans över nätet fast på varsitt håll. 

”Det är viktigt att vi blir mer uppmärksamma och faktiskt agerar för att få en själv och alla andra att må bra. Det är en skillnad att veta om något och att göra något åt det” 


”Dessa idrottspsykologiska genomgångar har utvecklat mig på ett bra sätt. Som spelare har jag fått bättre fokus på träningen genom att stänga annat ute. Jag har även börjat lyssnat på min kropp som känner om jag orkar eller inte. Sen har jag också lär mig att fokusera på någon annan under en träning om det går dåligt för mig själv. I mitt privata liv har jag hittat en större möjlighet till att koppla av”


Citat från deltagare i digital utbildning

“Man har fått lärt att känna varandra mer på djupet och att man fått verktyg för att utvecklas.”

Citat från deltagare i digital utbildning

“Det har hjälpt mig att fokusera på mig själv, hjälpt mig att bli en bättre spelare och gjort så att jag kan slappna av enklare.”

Citat från deltagare i digital utbildning

03

Föreläsningar

Att få personer att tänka till. Inspirera. Arbeta mer konkret. Och våga utmana. På ett ödmjukt sätt. Med en poäng. Det är det jag gör. Och är bra på.
Jag erbjuder inspirationsföreläsningar åt skolor, företag, föreningar. I och med min erfarenhet har jag ett brett spektra i föreläsningar med allt ifrån målsättning, värderingar, toppar och dalar, stärka individer och grupper samt till hur man tillsammans kan arbeta för en bra miljö.
Jag har även genomfört föreläsningar för folkhögskolor och högpresterande säljteam.
Jag lyssnar helt enkelt in. Vad som önskas. För att vi tillsammans ska kunna få bästa resultat.

Mitt, ditt och ert ledarskap


“Att leda sig själv och andra, Jenny är fantastiskt inkännande och proffsig, vi fick alla med oss något från denna föreläsning/coachning. Genom att man lär känna sig själv lite mer så kan man lättare leda sig själv och andra, lite mer känsla av sammanhang! Toppen Jenny!”

Maria Nyberg

Falu vårdcentral

Att bygga ett lag- med individen i centrum

”Jenny sätter fingret på det självklara och fokuserar på vikten av glädjen i ledarskapet”

Malin Croner

Dalarna Business

“För mig som konferensansvarig på Hotell Dalecarlia Hotel & Spa, är det tryggt att veta att Jenny alltid för ett gott samarbete med våra kunder.
Jenny är lättsam, inlyssnande och kreativ i mötet med kunden.
Allt för att se till att våra kunder får en energigivande och boostande företagsaktivitet med extra allt- anpassad just enligt deras önskemål.
Jag rekommenderar verkligen Jennys aktivitet att stärka såväl individ som grupp på bästa sätt!”


Anneli Oscarsson

Dalecarlia Hotel och spa

04

Workshops

Har under de senaste tre åren utbildat över 4500 ungdomar och ledare via RF SISU i Dalarna, Västra Götaland och Gotland i Teambuildings workshops/föreläsningar. I syfte att stärka aktiva
(i redan unga år) för att förmedla vikten av att vara en schysst och bra kompis, hur de kan stärka sig själva och varandra, men även vikten att som ledare möta de aktiva där de är. Och att det är väldigt små saker som gör väldigt mycket för varje individ. Åt båda håll.  Att få inspirera och inspireras, att lära ut och lära mig nytt. Det är helt fantastiskt.  

Workshop företag/organisationer/skolor


“Du var så underbart bra igår. Jag fick med mig så mycket klokt. Proffsig och härlig är du. 
Typ bästa kombinationen en person kan ha enligt mitt tycke!”

Linda Wallin

Näringslivschef Falu kommun

Workshop i teambuilding för idrotten


Vi hade en jättebra förmiddag med Jenny! Efter en trevande inledning kom tjejerna i gång i sina rätta jag. Tiden gick fort men det kändes ändå som lagom lång tid, blev aldrig avslaget eller långtråkigt.
Toppen att Jenny hörde av sig innan för att “lära känna” laget. Vi fick då med t.ex att fundera över våra framgångsfaktorer vilket är SÅ intressant! Toppen att Jenny utgick från att vi har ett bra lag och otrolig sammanhållning och utmanade oss därifrån.

Linda

Ledare i innebandyföreningen Endre IF, F05

intresserad av ett samarbete?
Hör av dig!