GROUPING

jAG TROR PÅ GRUPPEN

Jag erbjuder workshops, med övningar, och metoder som gör att varje individ växer. Att gruppen tillsammans växer och bidrar till att skapa en bättre psykisk miljö- ett hållbart arbetsklimat. För sig själv. Och för alla andra.Jag tror på gruppen. På varje individ. När den känner sig trygg. Och all den energi som kan skapas. Ju mer du ger. Desto mer får du tillbaka. Så enkelt. Och så vägvinnande.

Hur många timmar spenderar du på arbetet? Varje dag. Vecka. Månad och år. Har du tänkt på det tidigare?
Att skapa en bra miljö. För dig.  För varandra. Oavsett om det är idrottslag. Skola. Eller på arbetsplatser. Det är så viktigt. Hur görs det? Och framförallt, vad ger det?

01

Fokus & Glädje

För att trivas.  Är det viktigt att känna att man mår bra. Känna att man bidrar. Till syftet.
Min personliga åsikt är att ju roligare jag har på jobbet med mina kollegor, desto mer leverans blir det.  För mig handlar inte ” att ha roligt” om att inte kunna ha fokus. För mig hänger dessa ihop.

 

02

Team-känsla

Jag har alltid trivts att vara en del av ett team, förmodligen därför jag aldrig blev en individuell idrottare. Att få vara i ett sammanhang. Vara del av något större. Dela minnen och erfarenheter. Kämpa mot mål. Skratta. Och må gott. Ta hand om varandra. Det är så fantastiskt. Och ger så mycket. 

Mina erfarenheter av att arbeta med grupper kommer från mitt idrottande. Både som ledare och aktiv på internationell nivå samt från min yrkeskarriär.

REFERENSER

“Jennys workshop kring individ och team genomsyrades av hennes otroliga erfarenhet, kunskap och energi. Kan varmt rekommendera henne som föreläsare och processledare.”

Kristina Landgren Carestam

Chef kundservice Wallenstam AB/FD förbundskapten för Jenny

Dagen med Jenny gav på kort tid en ökad trygghet i gruppen och en boost i självkänsla för deltagarna. Med självklarhet i rollen som coach, fingertoppskänsla och fantastisk energi utmanade Jenny deltagarna till att våga mer, att känna ansvar för sitt eget och andras beteende. Alla fick med sig någonting att ta hem oavsett yrkesroll, ålder och bakgrund!”

Erik Degerman

Verksamhetschef, Infektionskliniken Region Dalarna, Falun

” När en grupp står inför stora kommande utmaningar och rör sig mot nya och ibland okända områden så behövs ett klimat där man med respekt för varandra (likheter/olikheter/tankar/drömmar etc) vågar tänka nytt, fritt och högt. Jenny lotsade gruppen igenom en förmiddag på ett avslappnat, naturligt, tydligt och roligt sätt där vi arbetade med att skapa trygghet med oss själva och varandra genom att tänka på hur en grupp fungerar både i stort och smått. På så sätt skapas en grund för att även i framtiden våga ge varandra rak och ärlig feedback. Förutom de viktiga budskap och verktyg vi fick med oss, så fick vi alla även med oss en otrolig energi tack vare de många skratten som präglade dagen”

Maria Fredriksson

Ekonomichef, Stora Sköndal

TRYGGHET & ENERGI

Jag tror på gruppen. På varje individ. När den och de. Känner trygghet. Skapas energi. Och ju mer varje individ ger. Desto mer får hen tillbaka. Så enkelt. Och så vägvinnande. 

SAMARBETE?

DETTA ERBJUDER JAG

Jag erbjuder workshops för att få ihop gruppen. Öka trivseln. Och höja samarbetet. Helt enkelt för att ni som företag ska få en bättre effektivitet och lönsamhet. Och för att få gruppen, företaget att må ännu bättre. Att investera i sina medarbetare. Ger många ringar på vattnet.

Har utbildat lag i hela föreningar, företag och skolor. Vi möts, pratar och jag skapar mig en bild över vad jag kan erbjuda. Det är i mötet saker händer. Antingen har jag det du/ni behöver. Eller så kan jag hänvisa till någon med den kompetens just du/ni söker. Allt för att du/ni ska få bästa, möjliga resultat.

 

intresserad av ett samarbete?
Hör av dig!