OM

Hej!

Jag heter Jenny Hedlund. Jag är en adopterad Sri Lanka flicka som blev en västgötatjej 1977 och 20 år senare flyttade jag till Dalarna på grund av idrotten. Ett beslut som inte var lätt att ta, men som jag är så tacksam över. Idag bor jag i Falun med mina två barn och min man. Jag beskrivs som en energifylld, kreativ, positiv och omtänksam tjej som brinner för att göra skillnad för andra. Älskar att planera för då hinner jag med ännu mer saker. Är en riktig tidsoptimist i mitt privata liv. Men får alltid ihop det. Älskar att arbeta och omge mig av människor där jag både får ge och får ta emot. Älskar att ha roligt och utvecklas. Tar gärna ett glas vin, samtidigt som jag mår bra av att motionera och umgås med vänner och familj.

Under åren har jag utvecklat en lugnare sida som gjort mig gott och där jag valt att satsa mer på vad jag brinner för att göra. Jag älskar mötet med människor och drivs av detta. Jag besitter brett och djupt spektra, där jag kan ställa frågor som hjälper människor framåt, som leder till att personen får tänka till, men vi kan tillsammans också bara luta oss tillbaka i tystnaden, samtidigt som jag gärna lyser upp med min närvaro för att skapa en god stämning, med glimten i ögat i alla mina möten oavsett grupp eller individuellt.

01

Idrotten

Jag har haft och har fortfarande ett brinnande intresse för idrotten och allt vad det innebär och har under hela mitt liv ägnat mig mer specifikt åt innebandyn, som är min stora passion. Var aktiv som spelare på den allra högsta nivån mellan 1994-2008. Dessa år har gett mig upplevelser, insikter, fantastiska minnen och relationer med människor runt om i världen. Idrotten har också lärt mig att kämpa, att det är viktigt att få ihop teamet och att alla människor är väldigt olika fast ändå lika.

02

Assisterande förbundskapten

Mellan åren 2012-2018 arbetade jag som Assisterande förbundskapten och Team Mananger för Svenska Damlandslaget i innebandy. Mina år som ledare satte tonen för min riktning jag prioriterat de senaste åren. Att gå från att själv varit spelare, tills att arbeta med individer i ett landslag. Oerhört lärorikt. WOW!

03

Meriter

Mina meriter inom idrotten, är bl a fem VM-guld varav två som spelare och tre som Assisterande Förbundskapten/Team Mananger för damlandslaget i innebandy. Ett SM-guld, ett gäng med SM-silver och SM-brons. Blivit utsedd till årets spelare i Sverige och årets back vid ett flertal tillfällen. Fick också förmånen att bli utvald till världens bästa back i två Världsmästerskap. Var även högskolestuderande Svenska Spelstipendiat under några säsonger, varav en av dem spelade jag som proffs i Schweiz.

04

VM-Guld som ledare

Mina VM guld som ledare rankar jag högre än de VM guld där jag själv var aktiv.
Varför då kan man ju undra? Jo, för att med mina guld som ledare, fick jag förmån att följa/arbeta/coacha individer som tillsammans blev så starka. Dessa avtryck som varje människa gjorde i mig, såväl spelare som andra ledarkollegor, har varit oerhört utvecklande för mig och min privata samt professionella utveckling.

05

Internationellt Certifierad Coach

Att utbilda mig till Internationellt Certifierad Coach     – blev så självklart efter mina år som spelare/ledare inom idrotten. Detta i kombination med Sportsmanagementutbildning och arbete med ungdomar och ledare genom åren, har lett till att jag idag driver mitt egna företag, där jag coachar, föreläser och genomför workshops med både individer och grupper mot idrott, skola och företag.

intresserad av ett samarbete?
Hör av dig!